استاندار اردبیل با تشریح ظرفیتهای استان در زمینههای طبیعی، گردشگری، کشاورزی، مرز مشترک و صنعت، از آمادگی استان برای همکاری با کشور بنگلادش بر اساس این ظرفیتها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، تشریفات و امور بینالملل استانداری اردبیل، سید حامد عاملی در نشست با سفیر بنگلادش در ایران با بیان ظرفیتهای مختلف استان تصریح کرد: تولید سالانه ۴میلیون تن محصولات کشاورزی، فعالیت واحدهای نساجی، رشد صنعت خودرو و قطب بودن تولید ام.دی.اف و اچ.دی.اف، نمونهای از ظرفیتهای استان در بخشهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه صنعت فرآوری محصولات باغی و کشاورزی استان اردبیل از جمله حوزههای در حال رشد است، افزود: از دیگر صنایع خاص و ویژه استان، تولید اسباببازی بوده که جزو صادرکنندگان تولیدات خود نیز است.
استاندار اردبیل ادامه داد: وجود کوه سبلان و چشمههای آبگرم معدنی یکی از ظرفیتهای کمنظیر استان اردبیل بوده و این ظرفیتها زمینه را برای حضور گردشگرانی از نقاط مختلف کشور و سایر کشورها فراهم کرده است.
عاملی با بیان اینکه استان اردبیل در زمینههای صنعتی، گردشگری و تجاری آماده همکاری با کشور بنگلادش است، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت استان اردبیل در خصوص پذیرش دانشجویان خارجی، این استان آمادگی جذب دانشجویان متقاضی را دارد.
تمایل بنگلادش برای همکاری با استان اردبیل برای اعزام و پذیرش گردشگر/ شاهد استقرار مدیریت قوی در اردبیل هستیم
منجورول کریم خان چودری، سفیر بنگلادش در ایران نیز در این نشست با اشاره به بازدیدهای انجامگرفته از بخشهای صنعتی، طبیعی و گردشگری استان اردبیل، ظرفیتهای مشاهدهشده را کمنظیر خواند و گفت: میتوانیم با تنظیم چارچوبهایی در راستای اعزام و پذیرش گردشگر اقدام کنیم.
وی امنیت مطلوب استان اردبیل را یادآور شد و افزود: در جریان دیدارها و بازدیدهای صمیمانهای که با تجار و فعالان بخش صنعت استان اردبیل داشتیم، شاهد استقرار مدیریت قوی و خوبی در استان هستیم.
سفیر بنگلادش در ایران با اشاره به رابطه و پیوند فرهنگی و زبانی ۲ کشور، بیان کرد: ۷هزار کلمه فارسی در زبان بنگلادش استفاده میشود و مردم این کشور علاقه خاصی به فردوسی و خیام دارند.
منجورول کریم خان چودری گفت: با توجه به ظرفیتهای ایران در زمینههای دارویی و محصولات دانشبنیان، مردم بنگلادش علاقه خاصی به استفاده از این مزیتها دارند.
پایان پیام