اکبر صمدی روز شنبه در نشست با جمعي از اصحاب رسانه و خبر، درباره علت تاخیر در افتتاح فرودگاه شهرستان پارس آباد اظهار داشت : اين پروژه در حالي كه 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، افت دمای هوا مانع از اتمام اين پروژه براي موعدي كه قرار بود افتتاح و به بهره برداري برسد، شد.

مهندس صمدی با بيان اينكه تنها 5 درصد پروژه ، بخش پایانی آسفالت لایه سوم از بهسازي باند فرودگاه باقی مانده، افزود : شرايط جوي و سردی هوا باعث شده عمليات اجرايي اين پروژه با تاخير انجام شود كه در صورت مساعد شدن شرایط جوی طي 15 روز کاری این پروژه به اتمام خواهد رسيد.
فرماندار پارس آباد با اعلام اينكه فرودگاه پارس آباد هیچ مشکل اعتباری ندارد، تنها علت به تعویق افتادن تكميل اين پروژه را افت دمای هوا و بارندگی عنوان كرد و از بابت تاخیر در آماده سازی باند اين فرودگاه از مردم منطقه عذر خواهي كرد.
مهندس صمدي گفت : تمام تلاش ما این است که بهسازی باند فرودگاه به صورت کارشناسی و مطابق با استاندارد و اصول فنی اجرا و تکمیل شود كه اگر غیر از این بود ماه ها قبل می توانستیم این فرودگاه را به بهره برداری برسانیم.
وی با بيان اينكه در طرح ها و پروژه ها دنبال تبلیغات و بزرگنمايي نيستيم و کیفیت کار برای ما مهم است، افزود : در این شرایط نامساعد جوی هم می توان بدون توجه به بحث فنی و ایمنی فرودگاه در عرض يك هفته پروژه باند فرودگاه پارس آباد را تکمیل کرد اما چنین اقدامی خیانت بزرگی در حق بيت المال و مردم منطقه است.

فرماندار پارس آباد گفت : برای ادامه عملیات آسفالت باند فرودگاه بايستي دمای هوا به 20 درجه سانتی گراد بالای صفر برسد که در صورت قطع بارندگی و افزایش دماي هوا، لایه سوم آسفالت، خط کشی، رنگ آمیزی باند و فلایت چک دستگاههای کمک ناوبری ظرف 15 روز به اتمام رسیده و فرودگاه آماده بهره برداري خواهد بود.
مهندس صمدي، با بيان اينكه تا كنون 170 میلیارد ريال اعتبار براي بهسازی و توسعه سطوح پروازی و باند فرودگاه پارسآباد هزينه شده است گفت : اين باند در گذشته 45 متر عرض و دو هزار و 500 متر طول داشت که طی این عملیات طول آن به دو هزار و 800 متر افزایش یافت.
وي افزود: با بهسازی باند فرودگاه پارس آباد زمينه نشست و برخاست هواپیماهایي مانند فوکر 100، MD و ایرباس 321 فراهم مي شود و یکی از مطالبات اصلی مردم این منطقه كه همانا بازگشايي اين فرودگاه مي باشد كاسته مي شود.
فرماندار پارس آباد در ادامه از پخش 20 هزار تن آسفالت در خیابانها و معابر شهر پارس آباد خبر داد و گفت: با وجود رشد 10 برابری پخش آسفالت در این شهر نسبت به سال گذشته، هنوز 120 کوچه خاکی در شهر پارس آباد وجود دارد که نيازمند بهسازی و آسفالت است.
فرماندار پارس آباد در خصوص آخرين وضعيت بیمارستان 160تختخوابي شهرستان گفت : اين بیمارستان هم اکنون 85 درصد پیشرفت دارد و قرار است تا پایان سال جاری ساختمان اين بيمارستان تكميل، و برای تجهیز آن به اقلام و امکانات پزشکی و درمانی 400 میلیارد ریال اعتبار هزينه شود.
وي با اشاره به پروژه چهار بانده کردن جاده ارتباطی پارس آباد – اردبیل گفت: در حالي كه اجراي اين پروژه، يكي از مطالبات و خواسته های اصلی مردم پارس آباد است اما نبود رديف بودجه ملي و مجوز 215 براي آن باعث شده اين پروژه تاكنون عملياتي نشود.
به گفته مهندس صمدي، برای تکمیل چهار بانده کردن جاده پارس آباد- سربند به طول 30 کیلومتر بالغ بر 250 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تخصیص این رقم از محل اعتبارات شهرستان عملا امكانپذير نیست و بايد از محل ردیف ملی برای این طرح تخصیص اعتبار شود.
فرماندار شهرستان پارس آباد در ارتباط با شبکه پایاب خداآفرین نيز گفت: این پروژه ملی هم اکنون ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با شتاب خوبی در حال اجراست كه با بهره برداری از آن، 62 هزار هکتار از اراضی ديم و مرتعي منطقه به آبی تبدیل می شود.
وي با بيان اينكه اعتبار اين پروژه از محل صندوق توسعه ملی با درخواست رئیس جمهور و عنایات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای آب های مرزی شمال استان تخصیص یافته است، گفت: براي اين پروژه عظيم یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی تامين اعتبار شده كه در صورت مدیریت صحیح و بهره برداری مناسب از اراضی تحت پوشش و راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی زمينه ايجاد 100 هزار فرصت شغلی جدید به صورت غیر مستقیم فراهم مي شود.
مهندس صمدي خاطرنشان كرد: اراضی پایاب خداآفرین كه واگذاری آن از ناحیه عمرانی شروع می شود در قالب شرکت، تعاونی و ... در راستای ایجاد فرصت های شغلی به افراد واجد شرایط تحویل داده خواهد شد.